در این ازمایش نحوه تولید سس کچاپ گفته شده است ، با فرمت ورد قابل ویرایش ، 16 صفحه ، با حاشیه و فونت منظم بخشی از متن و عناوین: مقدمه : کچاپ نوعی سس است که معمولاً از گوجه فرنگی رسیده تهیه میشود. مواد اصلی تشکیل دهنده سس کچاپ امروزی، گوجه فرنگی، سرکه، شکر، نمک، فلفل شیرین، میخک و دارچین میباشد. البته گاهی از پیاز، کرفس و ادویه جات دیگر هم در تهیه سس کچاپ استفاده میکنند. سس کچاپ را همیشه از گوجه فرنگی درست نمیکنند. در ابتدا سس کچاپ به نوعی سس اطلاق میشد که از قارچ یا ماهی که آن را داخل آب نمک گذاشته و با ادویه جات مزه دار نموده بودند تهیه میشد. تاریخچه نام سس کچاپ نام این سس اولین بار در قرن ۱۷ به فرهنگ لغت کشور انگلستان وارد شد. از آن زمان بود که در بسیاری از متون ادبی و دیگر کتابها نام این سس به میان آمد. البته گفته میشود که نام این سس را از یکی از گویشهای چین برگرفتهاند. اگر چه چینی بودن نام این سس مورد بحث قرار گرفتهاست: ـ در فرهنگ چین، منظور از واژه ی کچاپ، بادمجان یا شکل کوتاه شدهای برای واژ ...
پاورپوینت